18 март 2013 ~ 0 Коментара

Пет причини да научим изпитните листовки

В днешни дни съществуват стотици хиляди кандидат шофьори, които правят всичко по силите си за да получат документ за легитимно управление на моторни превозни средства. Заветното право обаче се получава, само и единствено след изкаран изпит включващ тест с листовки и разбира се, практически изпит пред компетентните органи. За да излезете на пътя е нужна дисциплина и добро познаване на закона за движение, а нашия сайт се грижи да получите възможно най-добрата информация.

Съществува само един начин да влезете в материята и той е да изкарате съответните шофьорски курсове, в които преподавателите ще ви обяснят кое какво е и как се прилага. Следващата добра новина за за вас е сайта ни Listovki.bg, в който ще намерите оригиналните тестова за A,B,C,D и F категория както следват. Ние се явяваме като едно своеобразно помагало за начинаещите водачи на леки коли, мотори, камиони и други превозни средства. Благодарение на нас ще вникнете в същината на тестовете и разбира се, тяхната логика. А ето и още пет причини да използвате сайта ни днес;

1 – Публикувахме пълен комплект онлайн листовки за кандидат шофьорите.

2 – Всички наши тестове са напълно безплатни и вие можете да ги използвате още на момента.

3 – Listovki.bg предлага куп полезни статии за водачите на МПС в България.

4 – Освен актуална информация за изпити, сайтът предлага практични съвети за водачите в странта.

5 – Публикуване на закона за движение по пътищата.

Решавайте онлайн листовки и бъдете в час с всичко, което се изисква от съвременния водач. Нямаме никакви съмнения, че ще успеете благодарение на нас и ви пожелаваме много успехи по трънливия път към шофьорската книжка.

В следващите ни статии очаквайте най-честите грешки на шофьорите към днешна дата и как да се предпазите от тях. Работим в полза на младото поколение с единствената цел да намалим злополучните инциденти в родината ни. Благодарим, че отново посетихте блога ни и ви очакваме отново при нас.