12 май 2012 ~ 0 Коментара

Какво ни дават листовките

Изпитните листоки са път към получаването на документ за правоуправавление на моторно превозно средство. Те са един тест за наученото от нас. Решавайки листовки ние показваме, че познаваме правилника за двеижение, знаем кой знак какво означава, кога даден автомобил и транспортно средство е с предимство и кога не както какво означават пътните маркировки.

В случай, че преминте шофьорски курсове вие ще се явите на първият ви изпит а именно листовки. Ако смятате, че не сте ги научили добре то можете да се консултирате с нашият сайт където освен, че ще можете да прочетете всички листовки ще имате реалната възможност и да се поупражнявате. По този начин се надяваме да си припомните какво научихте на курса.

Още за листовките и начина по който да ги научите четете всяка 2-ра седмица тук в ЛИСТОВКИ БГ където публикуваме всичко, което вълнува младите кандидат шофьори. Ако сме били полезни за вас моля разпространете сайтът ни на близки и познати може би те имат нужда от помощ.

Най-важното, което трябва да знаете е, че при полагането на шофьорския изпит вие трябва да бъдете максимално подготвен така, че да дадете ясна заявка за готовност да управлявате лек автомобил. Самочувствието ви трябва да се базира само и единствено на база знания придобите по време на курса или от вашето самообучение.

Уважаеми посетители благодарим ви, че посещавате нашият сайт и четете публикациите в блогът ни. Бихме искали да ви пожелаем всичко най-хубаво и скоро да получите дългоочакваният документ за управление на лек автомобил.