17 март 2012 ~ 0 Коментара

Научете закона за движение по пътищата

Закона за движение по пътищата е задължителен ако сте решили да ставате водачи на МПС. По време на вашият шофьорски курс вие ще изучавате на теория и практика неговото приложение относно спазване на правилника при управление на моторно превозно средство. Бъдете внимателни защото непознаването на закона може да доведе до опасност за вас и останалите на пътя. Учете внимателно и попивайте материалът, който ще ви бъде преподаден.

Добрите шофьорски курсове имат за цел да дисциплинират водачите и изцяло да ги запознаят със закона за движение по пътищата. Познаване на закона ще ви помогне за много съществени неща по време на шофиране като позволените и забранените маневри и завой, ограниченията на скороста в населени места, как да се съобразявате със сигналите на регулировчика и много други важни неща. Учейки закона вие ще знаете къде можете да правите обратен завой и къде не, както какво се разрешава и забранява по време на шофиране по магистралата. Още десетки задължителни за шофьора правила ще ви бъдат преподадени и всичко това трябва да се осмисли а не просто запомни.

При заветният първи етап на изпита за правоуправление на моторно превозно средство а именно листовки вие ще се сблъскате със ситуации и въпроси упоменати в закона за движение по пътищата. Познавайки го добре вие ще постигнете очакваният добър резултат от теста. Трябва да знаете, че когато решавате листовки ще имате въпроси за скорост, завой, взимане на решения при преминаване през жп прелези и други. Уверете се, че познавате закона в детайли поне седмица – две преди изпита и подсилвайте вашите знания като препрочитате страниците.

Ако си свършите добре работата по научаване на закона за движение по пътищата вие ще минете нивото листовки и ще можете да покажете какво научихте практически. Ние сме сигурни, че ще се справите. Стискаме ви палци и ще бъдем радостни ако ни се похвалите с това, че най-после сте взели така очакваният от вас документ. Много здраве и успех до нашата следваща публикация на тема шофьорски курсове, листовки, изпити и други.