24 юли 2011 ~ 0 Коментара

Открий удоволствието да шофираш

Да бъдеш водач на моторно превозно средство е едно от най-големите удоволствия. За да се насладиш на автомобилът обаче трябва да си добре подготвен и да преминеш задължително през шофьорски курсове по възможност в качествена и доказана школа. Така по пътят към удоволствието да усещаш рева на двигателят и волното препускане на колата си по широките пътища на България ще се сблъскъш с много учене, теория и практика до като се стигне до заветният изпит, чийто първо ниво са крайно смутителните за новобранците Листовки.

Тук вече се намесваме ние за да ти помогнем да научиш толкова страшните за младият шофьор листовки, които повярвайте не са чак толкова опасни колкото изглеждат от началото. Винаги имай предвид, че те са повече от логични и ако си научил правилника за движение (а това е задължително) то не би трябвало да имаш никакъв проблем при преминаването на този етап на изпита. В нашият сайт сме поставили листовки за да се пробваш да ги решиш първо онлайн а после пред съответният изпитващ орган. Разгледай ги и се опитай да вникнеш във всяка една ситуация, мислено си представи, че това ти се случва след като си излезнал с автомобила.

Най-важното, което ти направи днес е, че се пребори със страха от листовки и сега до удоволствието да шофираш те дели само един практически изпит. Ние вярваме в теб и възможностите си защото емоцията, която те връхлита днес сме я изпитвали преди доста години и знаем колко е важно да се сдобиеш с документа за правоуправление. Пожелаваме ти успех и силно се надяваме, че няма да ни разочароваш.