20 февруари 2011 ~ 0 Коментара

Не рискувай живота си, провери колата

В нашето всекидневие ние се срещаме с какви ли не проблеми и трябва да бъдем адекватни за да ги решаваме. Ако вие сте начинаещ шофьор наскоро взел документ за правоспособност, то е желателно да си припомните листовки, съвети от преподавателят и теоритическите уроци за поддръжа за вашият автомобил. Минете на технически преглед защото той е задължителен за всеки шофьор, който след диагоностиката може да бъде споекоен когато поеме на път.

Да си шофьор означава тотална отговорност

Както всичко в съзнателният ни живот да бъдеш шофьор е равно на отговорност, вие я носите за себе си, за вашите близки и роднини и най-вече за непознатите хора на пътя, колегите ви шофьори и пешаходците. Съобразете скоростта, спазвайте правилника и бъдете трезви така ще станете част от хората на които им пука за утрешният ден в България.

Освен редовният технически преглед вие трябва да преминете и отделен такъв ако лекият ви автомобил съдържа газова бутилка знайте, че тя би била особено опасна ако не се проверява от компетентен орган. Наскоро проблемът с газвоите бутилки и тяхният преглед нарастна зарди отнетият лиценз на много сервизи, но и към днешна дата им достатънчо места където да го проведете.

Бъди съобразителен

Искаш да дадеш повече газ и да излетиш напред за да покажеш до каква степен си овладял начина да бъдеш бърз и яростен но помни това е само по филмите, в реалният живот е нужно да се съобразваш с знаци, маркировка и светофари защото последните служат за това да предпазят обществото. Не приемането на пътните правила може да доведе до смърт, като напълно неволно вие може да нараните дори свой близки, роднини и приятели запомнете това и внимавайте. Надяваме се да запомните нашите съвети и отново да посетите нашият сайт за листовки и шофьорски курсове. Поздравления от нашият обучаващ  екип, започнете курсовете и с наша помощ, винаги сте добре дошли.