06 февруари 2011 ~ 0 Коментара

Щастието да вземеш книжка

През всичките години в които нашите бащи и майки са се развивали като добри шофьори по пътищата са имали пред себе си един ярък и красив спомен а той е онова време, при което за пръв път за получили документ за правоуправление на моторно превозно средство. Днес ние тяхните последователи понякога приемаме подобно свидетелство за даденост и просто започваме да “въртим волана” без да се замисляме колко много означава взетата книжка.

Научи листовки, мини курса поздрави се с дългоочакваната тръпка, момент на нописуемо щастие в дома си, поне така би трябвало да е а ти ще прецениш дали сме прави.

Защо се промениха събитята

България стана изключително развита от към трафик, всеки иска да бъде водач на автомобил, камион или друго средство за предвижване и изкарания курс представлява за него някаква рутинна процедура.

Аз авторът на тази статия Митко Йорданов В. си спомням първият ден в който получих свидетелството за управление на мпс, бях наистина щастлив, почерпих приятелите си, семейството си и нямаше нищо по-хубаво от това, че най-накрая мога да излезна с колата си, да отида до друг град, друга държава и да се забавлявам, спазвайки всички закони и правилник.

“Полейте книжката” съветваше моят инструктор

В онези времена книжката беше истински повод за радост, тя внасяше признателност и ведро настроение във всяко едно семейство защото засвидетелстваше желанието на младият шофьор да покаже способностите си на водач, като един галантен, внимателен и тактичен човек, който шофира премисляйки всяко едно негово действие и предпазва хората от нежелани последици.

Използвайте само квалифицирани инструктори, упражнявайте се заедно с ваши близки, които отдавна шофират по българските пътища, консултирайте се с тях и се вслушайте в съветите им, възрастните няма да ви подведат защото те ви желаят само и единствено добро.

Честито вие вече сте шофьор

Радваме се ако точно в деня, който четете тази публикация сте се сдобили с документи за правоспособност, ще има да учите още много но за сега сте един млад шофьор, който трябва да се изгради авторитет и да дава пример на останалите. Надяваме се, че вие ще го направите, честитим ви и ви пожелаваме само успехи и хубави дни.