23 януари 2011 ~ 0 Коментара

Вие отново избрахте Листовки БГ за ваш помощник

Привет от екипът на сайтът ни listovki.bg радваме се, че отново ни посетихте за да разгледате всичко свързано с изпитните листовки, шофьорски курсове, правилник за движение по пътищата и полезните съвети написани от специалисти, водачи и аматьори в шофьорският бранш. През цялото време от както сме започнали да публикуваме своите статии сме давали основен акцент на това, да бъдете внимателни при воденето на лек автомобил надяваме се, че сте приели нашите призиви към разумното шофиране. Останалото, което продължаваме да отбелязваме всяка седмица е да не се стресирате при полагането на шофьорски курсове и конкретно тестовете с изпитни листовки, защото ако искате да представлявате един грамотен водач то това няма как да се случи без да се премине школа и обучителен период.

Скоро в сайтът ни – обучителни материали

Ако останете верни на себе си и амбицията ви да станете шофьор, любител или професионалист то посещавайте ни редовно. Само при нас вие ще можете да видите принципни въпроси, които ще ви бъдат дадени когато полагате тестът с листовките, реални събитя и случи на улицата в анкетна форма, която ще можете да попълните. Работим по реализирането на този проект и скоро той ще бъде предоставен на всеки един от вас. Ако нямате време да чакате изданието ни, то учете и се подгответе добре за да спечелите сигурни сме заслуженото си правоуправление.

До нови срещи и запомнете

Да караш кола е призвание ако смятате, че то не е присъщо за вашият характер и неискате на всяка цена да се сдобиете са така ценната книжка по-добре въобще не започувайте курс. Не винаги минаването на обучителен период гарантира създаването на добри шофьори, много често сме се сблъсквали с хора, които след определено време доброволно спират да управляват собствените си леки автомобили защото просто нямат необходимата нагласа за да го правят. Помислете върху всичко написано досега от нас, прочетете го няколко пъти и ви очакваме скоро пак тук на адресът Листовки БГ.