09 януари 2011 ~ 0 Коментара

Ако смяташ, че правилата не са за теб

Пътят на всеки млад курсист минава първо през огромното желание да се сдобие с документ даващ му право да шофира своят автомобил.Разликите особено у нас идват от това, че едни го правят с тръпка а други просто защото им е необходимо за да ходят на работа но всяко нещо си има цена, като тя далеч не се изразява в парична стойност а по-скоро в онова, което притежавате като интелектувален потенциал и заложби като можем да доъплним страст и тръпка. Има хора, които искат да карат кола има и такива, които не искат да карат но им трябва книжка, така можем да се изразим по най-прост начин за да сглобим поне наполовина пъзелът шофьорски курсове, изпити, листовки и всичко що бива свързано с правоспособност на пътя.

Ако не сте съгласни с правилника за движение

Не се качвайте на автомобил защото хората, които управляват МПС е разумно да имат разумно възприятие на законът какъвто и да е той и въпреки някои, негови пропуски, за които винаги може да се коментира. Несъгласието с правилника за движение по пътищата сериозно допринася за тези толкова много катастрофи и инциденти, понякога за съжаление с фатален край както вече сме писали на нашите страници. При положение, че искате да успорите правилата с пълно неподчинение на пътя трябва да ви кажем, че вие ставате съучастници в престъпление, не го допускайте защото вашите роднини и приятели са онези, които карат до вас.

Ти си отговорен когато застанеш зад волана

Помни винаги това, ти и единствено ти си онзи, който взима решение заставайки зад волана на даден автомобил собствен или нечии чужд. Нормалният път по който вече си минал полагането на тест с листовки и главният изпит – кормуване са задължителни но не мисли, че вече си изграден/а като опитност. Рутината идва с времето и винаги с разумно предприетите действия, ако правилата не ти се нравят забрави за това да караш защото представляваш заплаха.