27 декември 2010 ~ 0 Коментара

Внимание : Шофиране по празниците

Искаме да се обърнем към всички начинаещи водачи, скоро добили документи за правоуправление на МПС относно шофирането в празничните дни. За съжаление точно в дните, които трябва да се радваме от сърце и да сме близо до любимите си хора се получават най-свирепите катастрофи по пътищата защо е така можете да помислите и отговорите няма да закъснеят. Надяваме се статистиката тази Коледа и нова година да бъде по-различна и проблемите да са по-малко дано разумът да наделее и всичко да мине по мед и масло.

Не шофирай пил, вземи си такси или повикай приятел

Всеки иска да се отпусне и да каже наздраве за най-хубавите празници такива безспорно са рождество Христово и нова година, но някои от нас пропускат факта, че са със своят автомобил и че една малка тяхна грешка може да коства човешки животи. Не се качвайте на колата ако сте употребили алкохолни напитки, заделете известна сума за такси или ангажирайте някой близък, роднина или приятел, който стои на страна от спиртните изкушения и може да ви върне невредими вкъщи. Нека поне тази година отчетем по-малко (ако може и никакви) тревожни случаи на осакатени или мървти хора поради невъзможност на мъже и жени да вземат правилното решение в правилният момент. Нека настоящият ни апел важи и за по-опитните шофьори защото те не правят изключение при отчета на неприятностите и нека всички поне за минута се съсредоточим върху този текст. Благодарим на всички взели статията под внимание.

Листовки.БГ през новата 2011 година

Сайтът ни ще се развива и се надяваме всички млади шофьори да останат доволни от положеният ни труд. Ние ще ви даваме информация и напътствия за всичко случващо се на пътя а ваш избор и решение е дали ще последвате предложенията ни. Силно вярваме във вас и доброто разбиране на материалът, който публикуваме за да се чувствате добре сядайки зад волана.

Честита Коледа и приятно изкарване на новогодишният празник!