14 ноември 2010 ~ 0 Коментара

Да изберем добра автошкола

Ако тръгвате да карате шофьорските курсове е необходимо да изберете добра и сериозна автошкола. Такива в България има много, можете да ги научите като се консултирате с ваши приятели и близки, попитате някой професионален шофьор или просто следите нашият блог където ще получавате всякаква информация за шофиране, курсове, листовки и всичко що занимава начинаещите автомобилисти.

Избирайки качествена автошкола ще се изградите на пътя

Ако хората от, които зависи обучението ви са добри професионалисти и действат по най-добрият начин когато ви обучават то естествено вие ще схванете материала по-бързо. Когато се явите на изпит ще сте подготвен както и теорята при решаването на листовки така и при кормуването. Освен чистата подготовка вие ще прекарате времето си за учене в миролюбива обстановка, без напрежение и стрес а преподавателят до вас ще възприемате повече като близък приятел отколкото като, човек от който зависи дали ще разберете как се сменят скоростите и как се борави със съединителят например.

За бъдещите шофьори и тяхното поведение при обучението

Не протестирайте срещу учителят си, той винаги е прав и има за цел единствено да ви изведе на прав път като прихванете всяка стъпка, която той подхваща заедно с вас. Понякога може да ви се стори, че напрежението е голямо не бързайте протестирате, питайте за всичко, което не ви е ясно, за всеки знак, за всяка маркировка това е излючително важно. Също татка, запомнете, че когато седнете пред листовките или когато поемет по път с изпитващият, вашият курсов няма да го има, припомнете си думите му, дори ако те са ви се сторили пиперливи, или леко е повишил тон. Надяваме се скоро да имате добри резултати и да се похвалите/почерпите, че сте взели документ за управление на МПС.

Останете почитатели на сайта ни Listovki.bg

Още много неща за автошколи, шофьорски курсове, категории, листовки и други ще бъдат публикувани в близкото бъдеще, защото така ще ви помогнем да сте по-уверени в себе си и поне ще пробваме да ви дадем това, което ви трябва непременно а то според нас хъс и воля, вие вече имате доброто намерение, да натиснете газта, но докато дойде този миг вие ще трябва да минете през задължителното обучение, което ще ви даде знанията да сте внимателни на пътя, да управлявате съобразно правилника за движение и да предпазите другите от неграмотното водене на лек автомобил, както за съжаление се случва в някои случаи.