31 октомври 2010 ~ 0 Коментара

Колко е важно да бъдем съсредоточени

Полагайки шофьорски курс или изпитни листовки вие непременно трябва да бъдете съсредоточени в това, което вършите на практика или пишете на теория при тестовете на които няма как да не бъдете положени. Ние знаем, че няма вариант да сте без проблеми и в живота ви да липсва какъвто и да било стрес но щом искате силно да шофирате и да сте водач то трябва да изпробвате някакво откъсване от онова що затормозява функционалноста на мозъчните клетки.

Бъдете естествени

Радвайте се на това, че сте трънали да изграждате себе си като личност било то посредством полагане на труд от към това да водите автомобил, винаги знайте, че това не е лесна или елементарна задача даже напротив тя е обагрена със задължителното прилагане на волята ви и начина по който искате да изразите готовноста да покажете какъв човек сте. Много хора не вникват в психологията на това да бъдеш шофьор и просто си “карат” изклювайки предпазни мерки, съобразявайки действията си с колегите на пътищата и така нататък. Не бъдете от тези водачи, владейте се и бъде скромни но и сигурни когато включите на скорост.

Най-трудното е да свикнете

Ако креативноста е водеща за вас при осъществяването на шофьорски курс и съответно полагене на изпит то това значи, че вече сте свикнали с дадените обстоятелства и ги възприемате добре. Оттук нататък има един не малък процес в който градите своят образ излизайки с колата си или ако сте професионални шофьори с камионът или автобусът. Не е лесно да се примирите с неправдите, които ще ви бъдат предложени от отсрещната страна, неминуемо ще има люде, които биха могли дори и да ви вбесят с поведението си откъм шофиране но вие сте личност и знаете как да се справите.

Листовките ни учат на

Това как да се държим здраво по шосетата, как да контролираме дадените ситуации и как да подхождаме в екстремни моменти. С тези тестове водачите изграждат културата си на шофиране, разпознават знаците и пътните маркировки и могат да предотвратят евентуални инциденти в напрегнатите мигове, като ви пожелаваме те да бъдат по-малко.

Успехи заедно с блогът ни Листовки.БГ