30 август 2010 ~ 0 Коментара

Научихте ли листовките ?

Хей момчета и момичета научихте ли листовките и поздравихте ли се с успешно взетият изпит, ако още не сте продължавайте да четете нашият блог, ограмотявайте се и бъдете разумни.
В миналото нямаше много възможности за това да откриете помощници за взимането на изпитните листовки, днес нещата обаче не са такива и има кой да ви посъветва и да бъде до вас в труден момент а защо това да не сме именно ние от сайтът Listovki.bg

Трудно ви е и не запомняте

Повярвайте, че всички сме минали през тази “цедка” помислете си за ваши приятели и приятелки като поставите фактите на везна вярвате ли, че те са по-умни и способни от вас дали през животът си не сте демонстрирали по-големи знания и умения в дадена насока ние сме сигурни, че можете и ако отделите време както и спокойствие ще вземете необходимото ви.

Приложете самочувствието си на, което се гради вашият образ и подобие, развиите силните си черти и характер демонстрирайки сами на себе си, че искате да успеете знаейки, че след завършването на курсът ще бъдете похвалени и уважавани от свойте родители, близки и приятели а ако това не е достатъчна мотивация то какво друго остана?

Никога не си казвайте НА ВСЯКА ЦЕНА

Нищо в този живот не е на всяка цена и това наше мнение е подплатено с желязният аргумент, че е по-добре да запазим будната си психика и самочувствие отколкото да ставаме роби на някаква комерсиална идея каквато се оказва шофирането.
Много настоящи водачи заобикалят законът и взимат документ за управление по “вторият начин” и именно поради това страдаме на пътят, проявете разум и се абстрахирайте от този начин на мислене в крайна сметка доста голяма част от животът ви е преминал с използването на градски транспорт и различните платени превозни услуги така, че не е срамно или лошо да продължите по този път ако разбирасе сте се оказали в ситуацията, че няма как да преборите листовките или пък кормуването.

Ще завърим така макар и да повторим част от горенаписаното не си слагайте допълнителни тревожни мисли и не се стресирайте “на всяка цена” нещата не стават а всичко се получава тогава когато се почувствате готови ако този момент при вас е дошъл било на първият, било на вторият или третият път вие ще триумфирате ако пък не запазаете самообладание може просто да не сте подбрали правилното време и правилният начин на действие.

Запознайте се и с останалите материали в този блог и ако има нещото, което искате да ни попитате или да споделите сте добре дошли сред нас.