12 август 2010 ~ 0 Коментара

Топ 5 съвета за да научите листовките

Здравейте в тази статия ще разгледаме как бъдещите шофьори могат по-лесно и качествено да научат листовките, преди да стигнат до предизвикателството кормуване. Дано да ви бъдем полезни, поне това е нашият опит от близкото минало.

Самото име “курс” ние демонстрира съзнателно, че да сме водачи на моторно превозно средство, е наложително да преминем през обучение от професионалисти и по-късно да се сдобием с тъй желаното свидетелство за прaвоуправление.

Ето и пет начина използвани от нас за да научим листовките

1. Нещата се свеждат до двете свързани занимания теория и практика, като теорията или нейният раздел като листовки или освояване на правилника по движение са една от главните части при курсистът.

Заради това най-добре именно листовките да бъдат залегнали при вас на първо четене, не мислете толкова за шофирането то ще дойде, а се научете да разбирате листовките не само да ги решавате.

2. За да ви бъде по-лесно намерете човек до вас, който да ви помогне за един своеобразен домашен тест, това може да бъде вашият баща, майка, брат, сестра, съпруг, съпруга и така нататък.

Неаимоверно ще осетите,че този метод ще сработи за вас и ще ви бъде от голяма полза.

3.Повтаряме ви листовките са много важен етап преди същинското кормуване, поради елементарната причина, че се заучават най-конкретните и възлови моменти от правилникът за движение.

4.Листовката ще отбележат всички съществуващи знаци, маркировки, светофари и разбирасе регулативният орган и точно тук е това, което непременно ще трябва не просто да назубрите а да разберете как става на практика.

5. Това е началната стъпка за да имаме обща представа за движението по пътищата и необходимото спокойствие зад волана по време на практическата част от курсът.

Какво разбрахме до тук

Всеки друг придобит начин за свидетелство за управление е незаконен и нецелесъобразен ако той не бъде извършен пред компетентните органи, интструктори и разбирасе МВР.

Ние вярваме,че ще бъдете честни и почтени и ще представлявате едно по добро поколение, което ще кара само и единствено по правилата, нека се представим като едни истински и качествени шофьори, ние го можем остава само да го направиме и по този начин да защитим от гибел и тежки наранявания хилядите, които умират именно по пътищата на републиката ни.

Дано апелът ни остане чут и най-вече да бъде усмислен по един истински начин.

Желаем ви успешен курс и безаварийно шофиране.