08 юли 2010 ~ 0 Коментара

Корупционни практики при решаване на Листовки

Корупционни практики или риска да закупиш книжка

Всички ние които,сме шофьори със стаж забелязваме неадекватното поведение на определени водачи на пътя,често коментираме с близките си накакво се дължи то и стигаме до едно общо мнение,свидетелството за управление на МПС взето по “вторият начин”. Незнайно как се взимат листовки и кандидат шофьорски курсове на че практиката я има е 99 % вярно.

Кой и как съблюдава реда по обучението на младите шофьори,как се издава една книжка и качествени ли са курсовете са все въпроси на които,няма еднозначен отговор.Институциите отговорни за реда и контрола на пътя както и онези учебните гарантиращи интелигентно и реално взаимодействие с “учениците” все по-често губят доверие и това е факт който се базира на фона ежедневните статии в пресата разказващи за трагедиите случващи се по

Българските пътища,ще се различим от останалите и няма да ви предложим печалната статистика а ще апелираме към адекватност и съвест комбинация която би трябвало да бъде прилагана от всеки водач с цел спасение,с цел запазването на животи и да трябва да ни пука на всички нас.

Докажете на себе си и на останалите,че сте способни да вземете книжка

Ако сте крайно амбицирани да шофирате,ако автомобилите ви са хоби и нямате търпение и вие да натиснете газта,то стиснете зъби изкарайте нормалният стандартен курс даваш ви основите как трябва да се държите на пътя и как да заслужено да вземете вашето свидетелство за правоуправление.

Ако вие последвате съвета ни със сигурност ще станете един от мнозината действително отговорни шофьори,за съжаление обаче все по-често такива като тях стават жертва на каращите с книжки менте.Хайде ваш ред е да покажете,че доброто винаги побеждава,не ставайте съучастник на престъпниците продаващи документи,с които макар и метафорично казано продават смърт!

Хайде ваш ред е включете на контакт и ви пожелаваме лек път

Когато минете всички законови препятствия като курс,изпит,бчк. и вземете свойте документи,вие ще усетите как адреналина ви се покачва,удоволствието наистина е несравнимо и си заслужава да го изживеете.Не се поддавайте на емоцията,карайте разумно и никога пили,насладете се на това да водите автомобила грамотно и премерено,накарайте заобикалящите ви да вземат пример от вас.

Обобщение

Дано сме успяли да ви убедим,че единственият и истинският начин да бъдете водач на МПС е когато си служите само с нормални и адекватни методи,когато сте взели свойте документи по легален път и когато асимилирате,че това е най-правилното решение което,сте взимали.

Ние ви желаем успех и няма да ни омръзне да повтаряме апела си : Карайте разумно и внимателно,така ще спасявате животи,вярваме че ще се вслушате в нас и няма да ни предадете никога.